Kontakta oss

Idag är OptiPack AB en ledande aktör på den Skandinaviska förpackningsmarknaden, vi förser marknaden med högkvalitativa produkter, hög service, toppmodern teknik, lång erfarenhet och stabilitet. Vår huvudmarknad är Skandinavien där vi levererar livsmedelsförpackningar, transportförpackningar och produkter till byggnadsindustrier.


    Vår tryckteknik

    OptiPack AB är en dynamisk förpackningsutvecklare som är kända för våra trygga leveranser samt högklassig service och kvalitet. Vi trycker, konverterar och förädlar förpackningsmaterial och erbjuder senaste tekniken inom HD flexotryck på papper och papperslaminat för livsmedel och farmaceutiska sektorn samt för industri och transportförpackningar.

    Vår hållbarhetspolicy

    Överflödig energi som uppstår i processen utnyttjar vi effektivt och vårt mål är att en dag bli självförsörjande på energi. Vår verksamhet styrs av ISO 9001, ISO 14 001, FSSC 22 000 och FSC certifierade kvalitetssystem. Vårt arbete med att se över och förbättra arbetssätt för att minska vår miljöpåverkan pågår fortlöpande.

    Läs mer >